Norra is een nieuw restaurant in Bilthoven voor casual fine dining met een Franse basis en een eigenzinnige twist. Chef Boy van Rijn serveert een seizoensgebonden menu van vier tot zeven gangen. Verwacht een ontspannen sfeer, gastvrije service en een zorgvuldig samengestelde wijnkaart. Niet ingewikkeld, wel bijzonder.
Het Menu
Chefkok Boy van Rijn heeft samen met zijn keukenbrigade een signature menu samengesteld. Dit menu, bestaande uit 4 tot 7 gangen, neemt je mee op culinaire reis. We werken bij Norra met zoveel mogelijk lokale en eerlijke producten. Dit menu is ook geheel vegetarisch verkrijgbaar.
Tevens serveren wij een 3 – gangen menu robuust en een 2 – gangen powerlunch.
We serveren geen à la carte.
Uiteraard houden we graag rekening met dieetwensen of allergieën, mits deze op voorhand gecommuniceerd zijn. Een vegetarisch menu is geen enkel probleem, echter serveren wij geen veganistisch menu.
Amuses
tartelette | zeebaars | basilicum | foreleitjes
rettich bloem | komkommer-venkelzaad-juice
Snoekbaars
snijboon | codium | spiering
Cappelletti *
Oudwijker fiore | truffel | hazelnoot | salie - parmezaansaus
Lam **
witte asperge | lamsoor | kataifi | vadouvanjus
Entrecôte
MRIJ | andijvie | olijf | zwarte knoflook jus | hollandaise VOC
Conference ***
peer | Bleu d’ Auvergne | witte druif | pecannoot | sauternessorbet
Mokka
mascarpone | sablé | 33% melkchocolade
4 – gangen 67
5 – gangen * 78
6 – gangen ** 87
7 – gangen *** 97
Amuses
tartelette | haricovert | ricottacrème | citroenazijn
rettichbloem | komkommer-venkelzaad- juice
Andijvie
olijfcrumble | vichysoise | zwarte knoflook
Chawanmushi *
shiitake | miso | rettich | groene asperge
Cappelletti **
Oudwijker fiore | truffel | hazelnoot salie - parmezaansaus
Asperge
morille | lamsoor | peterselie-daslook | hollandaise VOC
Conference ***
peer | Bleu d’ Auvergne | witte druif | pecannoot | sauternessorbet
Mokka
mascarpone | sablé | 33% melkchocolade
4 – gangen 62
5 – gangen * 72
6 – gangen ** 82
7 – gangen *** 92
Pizza Thon
filodeeg | ricottacrème | bieslook | sesam | gember | soja
Eend
ui | vichyssoise | champignon | gekonfijte sinaasappeljus
Conference
peer | frangipane | mascarpone | sauternessorbet
3 – gangen 62

Openingstijden
We kijken ernaar uit je te mogen ontvangen.
Lunch 12:00 - 14:00 uur
Diner 18:00 - 22:00 uur
Tussen 17:00 - 18:00 uur zijn wij gesloten.
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
© 2025 Restaurant Norra. All rights reserved
Privacy Policy – Cookie Settings